Basisschool KOM.MIJN - Belfeld
MENU

Overblijven

Vanaf 1983 is bij wet geregeld dat basisscholen aan ouders de mogelijkheid moet bieden om hun kind (eren) over te laten blijven. Ook op onze school is dat mogelijk. Een aantal ouders / vrijwilligers verzorgen de uitvoering van het overblijven. 

Vanaf maandag 20 augustus 2018 (1e schooldag schooljaar 2018 / 2019) a.s. zijn wij overgegaan op het systeem van Isy School voor de administratie van het overblijven. Tot en met de laatste schooldag van dit jaar hanteren wij het huidige systeem.

 

Bij dit systeem koopt u vooraf overblijftegoeden (digitale strippenkaart) in en plant op de Isy site wanneer uw kind(eren) overblijven. Deze module is vanaf vandaag zichtbaar als u inlogt in Isy.

 

Dit betekent dat u alvast de overblijfbeurten voor uw kind(eren) via Isy dient in te plannen en betalen. U dient hiervoor uw kind(eren) te registreren in de overblijfmodule van Isy. Vanaf nu is het ook mogelijk om overblijftegoed aan te schaffen. Een overblijfbeurt kost
€ 2,40. Per bestelling (ongeacht hoeveel overblijfbeurten u inkoopt) worden er € 0,50 administratiekosten in rekening gebracht.

 

Het door u gekochte tegoed gebruikt u om de overblijfbeurten van uw kind(eren) te betalen.

 

Kinderen die overblijven zonder dat ze zijn aangemeld, worden door de school alsnog aangemeld waarna u een bericht van Isy ontvangt.

 

Het is voor de veiligheid van uw kind van belang dat hij/zij op de juiste manier wordt aangemeld. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat leerlingen de school verlaten, terwijl ze toch moeten overblijven, maar niet gemist worden omdat ze niet zijn aangemeld.

 

Hebt u uw kind aangemeld en is het ziek, dan kunt u hem/haar voor 09.30 uur afmelden via Isy. Doet u dat niet, dan wordt het tarief voor die overblijfbeurt toch bij u in rekening gebracht.

 

Isy kijkt regelmatig of u over voldoende tegoed beschikt om de ingeplande overblijfbeurten voor 2 weken te betalen. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u van Isy een bericht met het advies nieuw tegoed te kopen.

 

Als u dan geen tegoed bijkoopt, ontvangt u weer een bericht wanneer uw tegoed niet voldoende is om de komende week te voldoen. Mocht u dan geen nieuw tegoed kopen, dan waarschuwt Isy u op het moment dat uw overblijftegoed nog maar 1 overblijfbeurt dekt. Tegoed bijkopen gaat via internetbankieren of via bankoverboeking.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Isy School via support@isy-school.nl of via 085 – 800 14 14. De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 

Voor meer uitleg over de overblijf module kunt u deze demo film bekijken: https://vimeo.com/170585298